Ohjeita myyjille

Pöydän varaaminen:

Soita numeroon 040 673 5507 tai varaa sähköpostilla info@velmukirppis.fi. Voit myös varata pöydän paikan päällä liikkeessä sen aukioloaikana. Muista ilmoittaa tilinumero varauksen yhteydessä.

Pöytävuokraan kuuluu valmiiksi numeroidut hintalaput, 2 arkkia / viikko (yhdessä arkissa 33 hintalappua). Voit hakea hintalaput Velmusta aukioloaikoina. Tarra-arkkeja voit tarvittaessa ostaa lisää hintaan 0,30€/arkki.

Hintalaput voit myös tulostaa Velmun kotisivulta, jolloin sinun pitää itse numeroida ne.

Kirjoita lappuun selkeästi:

  • tuotteen kuvaus
  • koko
  • hinta (jos hinta halutaan vaihtaa myyntijakson aikana, lappu on kokonaan vaihdettava uuteen)

mikäli käytät muita hintalappuja kuin tarroja, kiinnitä ne esim. kontakti muovilla, hakaneulalla tai ommelpistoilla, älä käytä nuppineuloja, koska ne voivat aiheuttaa haavoja ostajan sormiin.

Kaikissa myytävissä tuotteissa on oltava selkeä oma hintalappunsa. Emme voi myydä hintalaputtomia tuotteita.

Kiinnitäthän ulkovaatteissa hintalaput sisäpuolelle, koska ne pysyvät paremmin kiinni kuin ulkopuolella ja näin ollen tuote saadaan myytyä.

Myyminen:

Velmussa voit myydä ainoastaan lastenvaatteita ja lastentarvikkeita (mm. kestovaipat, sitterit, syöttötuolit, turvaistuimet, lasten- ja nuorten kirjat, pelit ja lelut jne).

Meillä voit myydä myös lastenhuoneen kalusteita ja sisustustavaroita sekä äitiysvaatteita ja -tarvikkeita. Äitiysvaatteille löytyy oma erillinen rekkinsä! Varmistathan isompia tavaroita tuodessasi tilan riittävyyden.

Tuothan vain ehjiä ja puhtaita tuotteita myytäväksi, pese vaatteet, silitä tarvittaessa, putsaa lelut ja kengät ym. tarvikkeet, tämä edistää myyntiäsi. Hintalapussa on oltava maininta jos tuotteessa on jokin vika!

Pöytää ei kannata kerralla pakata "turvoksiin" vaan myytävää voi tuoda menekin mukaan lisää koko myyntijakson ajan.

Ilmoita kassalla kun tuot tuotteet myyntiin!

Myyntiaika:

Myyntiaika on yksi viikko eli 7 päivää tai kaksi viikkoa eli 14 päivää.
Myyntisi voit aloittaa valitsemanasi päivänä, meillä ei ole tiettyä aloitus ja lopetus päivää.
Myytävät tavarat voi tuoda, kun liike aukeaa klo 10.00 tai myyntiä edeltävänä päivänä puolituntia ennen sulkemisaikaa. Myyntiajan jälkeen pöytä tulee olla tyhjennetty puolituntia ennen sulkemisaikaa.
Tavaroita saattaa asiakkaiden toimesta kulkeutua toisiin pöytiin, kannattaakin pöytää tyhjentäessä tarkistaa ettet pakkaa toisen pöydän tavaroita ja ettei sinun tavaroitasi ole kulkeutunut toisaalle.
Velmulla on oikeus periä pöydän tyhjennys ja tavaroiden säilytysmaksu 10€ ellei pöytää ole tyhjennetty määräaikaan mennessä. Kirppikselle jääneitä tavaroita säilytetään viikko, jonka jälkeen ne ovat Velmun omaisuutta ja ne toimitetaan eteenpäin parhaalla katsomallamme tavalla.

Tilitys:

Kassakone tulostaa myydyistä tuotteista raportin, josta näet myytyjen tavaroidesi yhteenlasketun hinnan ja kappalemäärän.
Hintalaput jäävät ostaville asiakkaille, niitä ei saa takaisin tavaroita noutaessa. Pidä omaa kirjanpitoa mikäli tahdot tietää tarkalleen mitä pöydästäsi on myyty.

Maksamme pöydän myynnin tilisiirtona 5 arkipäivän kuluessa. Maksamme myös käteisellä alle 100€ myynnin, sovittava etukäteen.